Projektbeskrivning

Tension and Trauma Releasing Exercises

TRE – tension and Trauma Releasing Exercises är en enkel och säker metod som hjälper dig att släppa på stress och spänningar i kroppen. TRE framkallar neurogena skakningar genom att aktivera kroppen inbyggda skakreflex.

 • Enkel och säker metod

 • Effektiv stresshantering. Lär dig självreglering.

 • Du behöver oftast endast ett fåtal sessioner för att lära dig.

 • TRE kan utföras varsomhelst, endast en liten golvyta behövs.

Hur går en TRE-session till hos er?

Varmt välkommen på en TRE-session hos oss. Vi tar emot på Åsögatan på Södermalm, vi har även möjlighet att ta emot på andra adresser i Stockholm om det skulle passa bättre. Såhär brukar ett typiskt besök hos vår TRE-instruktör se ut:

Du kommer hit till oss på Instinkt och får svara på några korta frågor om vad ditt ärende gäller. Vi behöver inte veta din biografi, mer få en orientering och dina problem med stress för att hjälpa dig på bästa sätt. TRE sessionerna är främst utbildningssessioner där du får verktygen så du kan (om du vill) starta en egen daglig TRE-praktik hemma.

Du får sedan lära dig rörelserna som ingår i metoden TRE – Tension and Trauma Releasing Exercises. Det är enkla kroppsövningar som alla kan utföra. Efter att de neurogena skakningarna har framkallats får du lägga dig på en yogamatta i samtalsrummet och låter dessa skakningar fortplanta sig i kroppen. Det är en mild och skön metod och den vanliga känslan efteråt är en mjukhet och skön känsla i kroppen.

En session tar 90 minuter och om inget material (minnen, känslor, skörhet som behöver speciell uppmärksamhet) dyker upp brukar klienten vara redo att börja göra TRE hemma regelbundet.

Skicka ett meddelande

Varmt välkommen att höra av dig till oss.

    Instinkt i siffror

  GRUNDADES ÅR 2018
  TRE INSTRUKTÖRER 1
  CERTIFIERINGAR 4
  UTFÖRDA FÖRELÄSNINGAR 12
  ÅRLIGA KLIENTER 200

    ÖPPETTIDER

  Måndag-Fredag 9:00 – 16:00
  Lördag Enligt kalendarium
  Söndag Enligt kalendarium

    +468307700

  ADRESS

  NAVY SEAL PROVAR TRE

  I videon bredvid ser vi den amerikansk elitsoldaten Mikal Vega, före detta NAVY SEAL, berätta hur TRE – Tension and Trauma Releasing Exercises har hjälpt honom att få trauma healing, att släppa stress och frigöra mer energi i sitt liv. Den stora vinsten med TRE är att klienter slipper icke adekvata stress reaktioner i sin vardag.

  Tension and Trauma Releasing Exercises

  I videon bredvid förklaras TRE – Tension and Trauma Releasing Exercises på ett lungt och pedagogiskt sätt. Hur skakmekanismen aktiveras, hur sessioner går till, hur vi reglerar skakningarna så att vi hålls inom vårt toleransfönster.

  Icon

  MÖT VÅRA CERTIFIERADE INSTRUKTÖRER

  Våra instruktörer är certifierade och godkända för klientarbete.

  DAVID PILBÄCK
  DAVID PILBÄCKTRE - Instruktör
  David Pilbäck är certifierad Instruktör i TRE – Tension and Trauma Releasing Exercises. David är är även certifierad i Safe & Sound Protocol.

  VAD VÅRA KLIENTER SÄGER

  Våra klienter är de som bäst känner vårt arbete. Hör vad de har att säga om hur Instinkt har påverkat deras liv.

  Tack vare behandlingen är jag nu mycket mer utåtriktad och bekväm i stora sällskap. Jag sover bättre och är lugnare i tankarna.

  JOAKIM MATHIASSON

  Jag rekommenderar David Pilbäck alla dagar i veckan. Han är en trygg, engagerad och skicklig handledare med stor kunskap inom psykisk ohälsa och hälsa.

  TYKO GRANBERGER

  ´

  Boka en tid

  Varmt välkommen att boka en tid med er av våra instruktörer.