Projektbeskrivning

Föreläsningar

Våra föreläsningar är uppskattade energihöjare på konferensen eller konventet. David Pilbäck föreläser engagerande och personligt om effektiv stresshantering i vardagen.

  • Energihöjande

  • Inspirerande

  • Evidensbaserat

  • Över hela landet

Vad kan jag förvänta mig av en TRE-session hos er?

Du kommer hit till oss på Instinkt och får svara på några korta frågor om vad ditt ärende gäller. Vi behöver inte veta din biografi, mer få en orientering och dina problem med stress för att hjälpa dig på bästa sätt. TRE sessionerna är främst utbildningssessioner där du får verktygen så du kan (om du vill) starta en egen daglig TRE-praktik hemma.

Du får sedan lära dig rörelserna som ingår i metoden TRE – Tension and Trauma Releasing Exercises. Det är enkla kroppsövningar som alla kan utföra. Efter att de neurogena skakningarna har framkallats får du lägga dig på en yogamatta i samtalsrummet och låter dessa skakningar fortplanta sig i kroppen. Det är en mild och skön metod och den vanliga känslan efteråt är en mjukhet och skön känsla i kroppen.

Icon

Vår Föreläsare

David Pilbäck är en uppskattad föreläsare som med lyfter er konferens. Med hjälp av personliga exempel och humor utbildar han era medarbetare om stress och nervsystemet. Edutainment när det är som bäst.

DAVID PILBÄCK
DAVID PILBÄCKFöreläsare, TRE-Instruktör

VÅR PUBLIK SÄGER

Hör vad vår publik säger om David Pilbäcks föreläsningar.

Be om offert

Klicka på knappen nedan och fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.