Instinkt Stockholm

En lugn känsla i kroppen är oslagbar.

JAG VILL FÅ ETT LUGNARE NERVSYSTEM
DAVID PILBÄCK
DAVID PILBÄCKTRE- instruktör
David Pilbäck är certifierad Instruktör i TRE – Tension and Trauma Releasing Exercises. David är är även certifierad i Safe & Sound Protocol.

David Pilbäck är certifierad Instruktör i TRE – Tension and Trauma Releasing Exercises. David är även certifierad att hålla sessioner i metoden Safe & Sound Protocol. David har under många år arbetat med sitt eget anknytningstrauma. Hans mamma fick en graviditetspsykos när David föddes. Hans mamma låg på sjukhus den första tiden efter födelsen och hans pappa fick skjutsa in honom så att en anknytning över huvudtaget kunde etableras.

Stresshantering

Under 2019 utvecklar vi en digital utbildning inom stresshantering med guidade meditationer och avslappningsövningar. Utbildningen är under uppbyggnad.

Läs mer

VÅRA KÄRNVÄRDEN

Vår mission är att på det säkraste och mest effektiva sättet hjälpa våra klienter att komma till rätta med sin stressrelaterade ohälsa.

Vår vision är att bygga ett community där vi tillsammans med våra klienter utvecklar tjänster och program för livslångt lärande kring hållbar livsstil, livsstilsförändringar och livslångt lärande. Så vi tillsammans på bästa sätt kan möta vågen av stressrelaterad ohälsa som sköljer över vårt samhälle.

Vi lovar att efter bästa förmåga och samvete leverera tjänster och program som stödjer våra klienter att reglera ner stressen i sina nervssystem.

Vi lovar även att fortsätta utveckla verksamheten och följa med i forskningens nya rön gällande stressrelaterad ohälsa.

Livslångt Lärande

Hållbar Livsstil

Ständiga Förbättringar

Läs mer

VAD VÅRA KLIENTER SÄGER

Hör vad våra klienter säger om oss. De berättar här vilka lösningar de fått på sina stress relaterade problem.

Tack vare behandlingen är jag nu mycket mer utåtriktad och bekväm i stora sällskap. Jag sover bättre och är lugnare i tankarna.

JOAKIM MATHIASSON

Jag rekommenderar David Pilbäck alla dagar i veckan. Han är en trygg, engagerad och skicklig handledare med stor kunskap inom psykisk ohälsa och hälsa.

TYKO GRANBERGER
0
TRE Instruktörer
0
Certifieringar
0
Utförda föreläsningar
0
Årliga klienter

Boka en tid

Boka en session med en av våra instruktörer och kom till rätta med stressen i ditt nervsystem. Instruktörerna är utbildade i evidensbaserade metoder som TRE – Tension and Trauma Releasing Exercises och SSP – Safe & Sound Protocol.